Ágnes NEWS

TITKOS hírlevél a hozzám legközelebbieknek... :)

Lili baba

Lilypie First Birthday tickers

7köznapi blogom

Utolsó kommentek

  • szuzsi: Gyönyörűűűűűűű! :)))) (2010.03.11. 12:21) Album
  • andibogar: Édes kis tündér lány :O Lili bogárka :) (2010.03.11. 10:46) Album
  • AnRea: Nagyon édessssssssss! :) Milyen kis nyugisnak látszik. Nem zavartatja magát semmitől:) Puszild meg... (2010.03.10. 20:51) Album
  • Magenta (törölt): Cukibogár. :) (tudom, nyálas kifejezés, de akkor is) Az én lányom olyan ronda volt, amikor megsz... (2010.03.10. 20:46) Album
  • Magenta (törölt): (fogadok, hogy ha beírom, megint kétszer fog megjelenni) BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, ÁGNES! :) (2010.03.10. 20:43) Ruhaügy
  • Utolsó 20

RSS

Feltalálók, figyelem!

2009.12.29. 15:02 :: ArtmüllerÁgnes

Óriási kereslet mutatkozna szerintem pár hasznos holmira, ezért ezúton szeretném felhívni a feltalálók figyelmét, hogy itt az idő feltalálni olyasmiket, amiből nagy bevételekre lehet szert tenni. Íme:

A pocakos társadalom nevében kiejelentem, hogy megérett az idő az olyan harisnyák és zoknik feltalálására, amiknek felöltéséhez nem kell lehajolni. Ekkora pocakkal ugyanis olyan nevetséges és kényelmetlen pózokat kell felvennem, hogy belebújjak az említett ruhadarabok valamelyikébe, hogy a víz kiver, ráadásul ha még a tükörben is meglátom magam akció közben, a röhögéstől esélytelenné válik a mutatvány sikere. Valami olyasmire gondoltam, hogy mondjuk lenne zoknispray, lefújom vele a lábam, és az bőrrel érintkezve szépen zoknivá alakul. Hátránya lehet, ha az ember a bőrkanapén fújja le magát vele, mert akkor úgy bebábozódhat kanapéstul egy nagy zokniba, hogy egyedül nem talál ki belőle, de ezt rá kell írni majd a flakonra, akkor nem lesz baj. :) 

Szintén ideje már feltalálni a hasonló elven működő cipőket is, mert egy hosszú szárú, cipzáras csizma felhúzása már meghaladja az erőmet néha. Egyszerűen nem megy. Illetve megy, csak utána percekig úgy lihegek, mintha most kergettek volna meg háromszor a ház körül... Gondoltam a cipőhúzó szolgáltatásra is, de néha nagyon hirtelen van szükség ilyesmire, és nehéz lenne megoldani mindig a megfelelő személyzet jelenlétét, így arra gondoltam, talán a cipőt kéne megtanítani, hogy maga ugorjon a lábamra egy adott jelszó hallatán.

A magamfajta másfél adagos nőknek szintén nagy öröm volna olyan testhez álló, de mégsem szoros harisnyanadrág, ami nem szorítja az ember gyomrát, se hasát, se a hasa alját, ha odáig ér a gumi. Ne szorítson sehol, és ne is essen le rólam. Nehéz feladvány, tudom én, de azért vannak a feltalálók, hogy megoldják! Nosza! 

Most hirtelen ennyi jutott eszembe az öltözködés kapcsán (megpróbáltam nőnek öltözni, untam a bálnajelmezt), de ha további ötleteim lesznek, feltétlenül szólok, addig is dolgozzatok, drága feltalálók, dolgozzatok! :)

4 komment

Címkék: feltalálnivalók

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inehsorab 2009.12.29. 19:22:23

A probléma teljesen érthető. El sem tudom mondani, hogy megörültem, amikor szülés után néhány hónappal újra normális pozitúrában tudtam felhúzni a zoknimat.

Olyan sok minden hülyeséget találnak fel emberek, ezeknek viszont lenne értelme. Ha találnál valakit, aki ezeket legyártaná, okvetlenül említsd meg neki a hasonaludniszerető kismamák részére alkalmas ágy kialakítását is.

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2009.12.29. 23:52:42

@inehsorab:
Hú, a hasonfekvős ágy, tényleg! Egy nagy gödör a pocinak, két kisebb a ciciknek (mert ugye az sem kispályás méret ilyenkor... hehe).

Hé, feltalálók! Figyeltek? Vannak itt ötletek! :))

mahutani 2009.12.30. 12:45:27

Apró kiegészítés: a zoknisprayhez ne felejtsenek el oldószert feltalálni! :)))

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2009.12.30. 22:11:23

@mahutani:
Nekem nem kell, ledörzsölöm magamról úgy is, a bőrömmel együtt esténként. :D
süti beállítások módosítása