Ágnes NEWS

TITKOS hírlevél a hozzám legközelebbieknek... :)

Lili baba

Lilypie First Birthday tickers

7köznapi blogom

Utolsó kommentek

  • szuzsi: Gyönyörűűűűűűű! :)))) (2010.03.11. 12:21) Album
  • andibogar: Édes kis tündér lány :O Lili bogárka :) (2010.03.11. 10:46) Album
  • AnRea: Nagyon édessssssssss! :) Milyen kis nyugisnak látszik. Nem zavartatja magát semmitől:) Puszild meg... (2010.03.10. 20:51) Album
  • Magenta (törölt): Cukibogár. :) (tudom, nyálas kifejezés, de akkor is) Az én lányom olyan ronda volt, amikor megsz... (2010.03.10. 20:46) Album
  • Magenta (törölt): (fogadok, hogy ha beírom, megint kétszer fog megjelenni) BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, ÁGNES! :) (2010.03.10. 20:43) Ruhaügy
  • Utolsó 20

RSS

Holnap

2010.02.13. 18:18 :: ArtmüllerÁgnes

Holnapból többféle van. Akad, amelyik normál tempóban érkezik a ma után. Más holnapok idegtépő lassúsággal közelednek, ezek különös ismertetőjele, hogy valamiért nagyon várjuk őket. És vannak a rohamtempóban közelítő holnapok, amiket nem várunk, amiktől tartunk, amiket még tologatnánk kicsit. Na, nekem ez utóbbi holnapból jutott.

A bőröndöm becsomagolva, már csak egy-két dolog hiányzik, amit még indulás előtt használni akarok. A férjem táskája is becsomagolva, műtős ruhával, fényképezőgéppel, miegymással, ezt majd hozza a szülésre. És Lili táskája is becsomagolva vár, pelussal, popsitörlővel, édes kis ruhácskákkal, cumival és mindenféle kellékkel, arra az esetre, ha épp az kéne. Nálunk vannak az iratok, a teendős listák, az ilyen-olyan receptek, ami csak a terhességgel, a szüléssel kapcsolatba hozható.

És ez viccesen hangzik ugyan, de még némi élelmet is viszek magammal, mert ha holnap este befekszem, szinte biztosan nem adnak már enni, és másnap reggel is csak a szerencsén múlik, hogy eszükbe jutok-e ételosztásnál. Abban bízom, hogy délre tudatosul a személyzetben, hogy vagyok, így talán ebédre már számíthatok... De addig se szeretnék éhezni, nem áll jól nekem. :))

Szóval drágáim, búcsúzom. Holnap még talán lesz időm benézni ide, így ha itt üzennétek valamit (vagy mailben), akkor azt még megkapom, utána csak az sms és a telefon marad. Meg akinek esetleg belefér az idejébe, annak a személyes találkozó a Szent Imrében. Utóbbira mindaddig van lehetőség, míg Lili odabent van, utána már nincs lehetőség a látogatásra, meg különben se fogok ráérni... :DDD De előtte időm, mint a tenger, szóval örömmel látok bárkit, aki nem riad meg egy kibővített típusú Ágnes látványától. Megjegyzem, Ágnes maga minden tükörbe nézésnél hátrahőköl önnön méreteitől, de ő köztudottan gyenge idegzetű mostanában... :D

Furcsa érzés, hogy így, Lilivel a pocakomban ma éjjel alszom utoljára az ágyamban. Mire megjövök a kórházból, már minden más lesz. Vagy sokkal jobb, vagy... na, arra nem is gondolunk, ugye? Én megtettem mindent, ami tőlem telt, a babaszoba kész, macskák vigyázzban ülnek a keretükben, én sem őrültem meg a 36 hét várakozás alatt (ami szerintem - tudván, mennyi energiámba volt - szintén nem kis teljesítmény), már csak Lili babám hiányzik a tökéletes harmóniához. Ha megszületett, sms-ben értesül róla mindenki, akinek megtaláltam a számát, a többieket Heni fogja itt, ezen poszt alatt kommentben értesíteni, szóval figyeljetek! ;-))

És szorítsatok nekünk nagyon, jó? Mert bármilyen boldogan és szívrepesve várjuk a Nagy Napot, azért be vagyunk gazolva rendesen... Gondoljatok ránk szeretettel, az biztosan segít! Köszönöm, hogy idáig elkísértetek, hálás vagyok érte. Szeretlek Benneteket. Jövünk, amint lehet! Csók.

12 komment

Címkék: búcsú

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spagi 2010.02.14. 05:13:44

Érdekes dolog ez az idő. Egyrészről, mintha tegnap lett volna, hogy Évi belesúgta a telefonba a titkot, a másik oldalról meg iszonyú hosszú, örömteli várakozás volt. Büszke vagyok Rád, ahogy ezt végigcsináltad. Ha Lilibaba nem siet, akkor a jövő héten találkozunk. Addig is vigyázz Magatokra, sok puszi Nektek. Hajrá Lili!!:)))

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2010.02.14. 08:05:39

@Spagi:
Nem tudom, ő mennyire siet, de Te siess, mert úúúúgy szeretnélek látni! :)) Puszi, drágám, és köszönöm Neked is, hogy itt vagy velünk!

AnRea 2010.02.14. 09:24:07

Huuu.....:)))
De jó.... és minden jót! :)

Nem tudom még melyik napon, de megyek és jól megnézlek magamnak! Írok majd sms-t előtte való napon.
PusziNagyölelés!!!!!

inehsorab 2010.02.14. 09:42:03

Ágnesem! Szeretettel gondolunk Rátok, igazán; és nagy várakozással nézünk a jövő hét elé!

A kaja, amit betettél, biztosan jól fog jönni. Még akkor is, ha időben rájönnek, hogy te beköltöztél és rólad is gondoskodniuk kell, mert a kórházi reggeli és vacsora nem nagy szám. (legalábbis nálunk)

Ha hiszed, ha nem, a telefonom már most éjszaka is a párnám mellett volt. A biztonság kedvéért!

Nagyon izgulok ám én is!!! Biztos nem jobban, mint ti, de nagyon.

Ölelés, puszi, ölelés, ....

Magenta (törölt) 2010.02.14. 20:31:40

Heni, ha olvasod, üzenem Ágnesnek, hogy gondolok rá sokszor, de már nem jutottam géphez, hogy elköszönjek. :((

gsaci 2010.02.14. 21:15:25

A helyzet fokozódik.
Szorítok én is!!!!!!!!!!!!!!!!!

inehsorab 2010.02.14. 21:44:58

@Magenta: Oksi, átadom az üzenetet. Holnap megpróbálom felhívni, hogy berendezkedett-e.

inehsorab 2010.02.14. 21:46:08

@gsaci: Bizony, fokozódik. Annyira szorítunk nekik, hogy még a végén megszüljük mi azt az édes kislányt.

andibogar 2010.02.15. 12:39:38

Mennek a drukkok édes Ágnesem :) Puszi nektek.

évi. 2010.02.15. 13:05:22

Innen is megy a drukk,no meg a Spagi is:)))

inehsorab 2010.02.15. 14:12:44

Sziasztok! Itt a hírmondó!

Beszéltem Ágnessel, és jól érzi magát. Sikerült az egyágyas szoba bevétele. Berendezkedett (remélhetőleg nem túl hosszú időre), ma már volt nála UH vizsgálat, NST, vérvétel, úgyhogy nagyon vigyáznak rájuk. Mosolygós kedve van, bár szegényt reggel 6-kor villanykapcsolással ébresztették, éppen amikor elaludt végre, mert az ágy kissé kényelmetlen nekik.

folyt. köv...

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2010.02.15. 21:51:44

Írtam Nektek meglepiposztot! Most gurulok vissza a szobámba! Mindenkinek köszi mindent! Csók. :)))
süti beállítások módosítása