Ágnes NEWS

TITKOS hírlevél a hozzám legközelebbieknek... :)

Lili baba

Lilypie First Birthday tickers

7köznapi blogom

Utolsó kommentek

  • szuzsi: Gyönyörűűűűűűű! :)))) (2010.03.11. 12:21) Album
  • andibogar: Édes kis tündér lány :O Lili bogárka :) (2010.03.11. 10:46) Album
  • AnRea: Nagyon édessssssssss! :) Milyen kis nyugisnak látszik. Nem zavartatja magát semmitől:) Puszild meg... (2010.03.10. 20:51) Album
  • Magenta (törölt): Cukibogár. :) (tudom, nyálas kifejezés, de akkor is) Az én lányom olyan ronda volt, amikor megsz... (2010.03.10. 20:46) Album
  • Magenta (törölt): (fogadok, hogy ha beírom, megint kétszer fog megjelenni) BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, ÁGNES! :) (2010.03.10. 20:43) Ruhaügy
  • Utolsó 20

RSS

Az ultrahang és az eredmények

2010.01.15. 23:18 :: ArtmüllerÁgnes

Túl vagyunk rajta, és kezdem a lényeggel, Lili baba jól van, mindene szépen fejlődik, de a 4D-s ultrahang mindössze arról adott bizonyságot, hogy a gyermek szemérmes, titokzatos, és nagy csibész. Ja, és nagyon csinos kis tarkója van... :D

Történt ugyanis, hogy a tegnapi hatalmas mozdulatsor, amitől elakadt a lélegzetem is, nem volt más, mint egy újabb helyezkedés. A gyönyörűen befordult állapotból visszafordult most megint harántfekvésbe, vagyis keresztbe, de most másik irányba, mint a múltkor. Most a buksija van jobbra, a popsija balra, a lába a bal csípőcsontomat rugdalja, ő pedig nem mutatja a pofiját kamerának még véletlenül sem.

Feküdtem háton, egyik oldalamon, másikon, felálltam... de sehogy nem látszott, elfordult, és csak a tarkóját mutogatta nekünk. Őrületes kis boszorkánypalánta, nem hagyta, hogy meglessük, milyen is ő. Viszont az is kiderült, hogy 33 hetesnek látszik már, tehát pontosan egy héttel nagyobb, mint amekkorának lennie kéne, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy tökéletesen rendben fejlődik. Nagyjából 41 cm "magas", és 2kg körül van a súlya.

Jelen adatok meggyőzték az orvosomat is végre, hogy a gyermek korát én tudom jól, nem ő. :)) Így aztán közölte, hogy szó sem lehet arról, hogy március 3ig várjunk a császárral, legkésőbb február 26-án világra segítik Lilit, ha addig nem akaródzik neki elindulni. Február 15-én fogok bemenni a kórházba, attól kezdve akinek fölös ideje van, azt szívesen látom egy kis trécselésre, időm ugyanis annyi lesz, mint a tenger! :)) 

Orvosom elkezdett célozgatni rá, hogy mennyire ragaszkodom vajon a császárhoz? Abban maradtunk, hogy ha magától elindul, és úgy látjuk, hogy rendben halad a szülés, akkor nekem okés a természetes szülés is, viszont semmi kockázatot nem vállalunk, ha marad harántfekvésben, vagy nem jönnek a fájások, mikor elmegy a magzatvíz, vagy bármi arra utal, hogy nem halad a szülés olyan ütemben, ahogy kell, akkor sürgősségi császárral kimenekítik a kisasszonyt. Szerintem ez így megnyugtató ajánlat.

A kórházban egyébként napi 2 CTGre leszek kiírva, tehát folyamatos megfigyelés alatt tartják kicsi Licsit, és ha bármi jele lenne annak, hogy valami nem oké, akkor jön a sürgősségi császár. Ennyit tehetnek értem, értünk, és én úgy gondolom, hogy ez fair ajánlat. Szóval még egy hónapig blogolok Nektek, utána eltűnök a színről, de telefonon elérhető leszek, és persze a kórházban is fogadhatok a szülés előtt még látogatókat. Ha valakinek van kedve a krónikás szerephez, az majd az utolsó bejegyzésemnél kommentben elmesélheti a többieknek, hogy mit beszélt velem telefonon. Jelentkező? Lehet több is! ;-)))

Nos, így állunk most, én pedig most balra el, mert már nagyon álmos vagyok. Ja, és igen, köldöksérvem van, de egyelőre nincs vele teendő, sanszos, hogy rendbejön a szülés után magától is, mert nem nagyon súlyos. :) Jó éjt, jó hétvégét, drágáim! Pusszancs. :) 

13 komment

Címkék: lili eredmények uh

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spagi 2010.01.16. 07:33:11

Csak így tovább...:)))

Ha a Tétényiben leszel, szívesen megnézlek benneteket még egyben is, külön-külön meg majd a nyáron a tábortűz mellett:))))

AnRea 2010.01.16. 09:00:00

Hú, a végén mindig a boszorkányoknak van igazuk. Előbb jön a csajóca:))
Örülök, hogy minden rendben, és sok türelmet kívánok ehhez a néhány naphoz, amit még várni kell! :)

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2010.01.16. 11:19:12

@Spagi:
Rajta vagyunk az ügyön! :))) Igen, a Tétényiben leszek, és nagy örömmel várlak, majd egyeztessünk telefonon! (Ha nem tudod a számom, Évi biztosan szívesen megadja. :D) A tábortűz még tényleg odébb van, ráadásul ha Lili ilyen kis boszorkánypalánta, nem akarom, hogy megijedjen, hogy máglyát rakunk. :))) Őt majd távolabb tartjuk a tűztől... :D
És ha már születésekről beszélünk, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG, SZÜLINAPOS SPAGI! Sok-sok puszi! :))

@AnRea:
Úgy tűnt, a dokim majdnem annyira várja ezt a gyereket, mint mi. Azt mondja, egyik kezével már műtene, hogy mielőbb a karjaimban tartsam a kislányom, de a másik kezével visszafogja magát, mert azért még korai lenne. Szóval már mindenki startra kész, csak a kisasszony henyél még keresztben bennem, de végül is még van ideje párszor megfordulni... :DD

Kinga, (törölt) 2010.01.16. 12:02:29

A boszorkányok szeretik a tüzet. :) Örülök, hogy Lili jól van odabent. :)

inehsorab 2010.01.16. 12:54:19

Örülök a jó híreknek. Olyan hamar el fog illanni ez a pár hét, hogy észre sem veszed.

Mobilinternet laptoppal? Hogy fogod bírni írás nélkül? Vagy az okos telefonodon is küldhetnéd wapon a bejegyzéseket?

évi. 2010.01.16. 14:26:45

Nincs itt semmi baj:))
Boszorkánylili,hm..vajh kire is ütött?:)))

Teloszám megy Spaginak, természetesen!!!:)

talemaunique 2010.01.16. 21:42:42

Tétényiben? Oda el tudok menni! Már nem emlékszem, hogy hogyan, de egyszer már jártam ott, úgyhogy valamiképp eljutottam. Ha nem műtenek, megleplek, ha szabad. Oké? :))

Ja, "kicsi Licsi"... ez nagyon tetszik! Elmondtam itthon a barátnőimnek és szintén nagyon értékelik! :))

szuzsi 2010.01.18. 10:19:25

Jaj de jó, nagyon örülök Nektek!!!! :)))
Ez a kicsi Licsi baba pedig nem is lesz annyira kicsi, mire megérkezik... Az ajánlat pedig tényleg fair, jó tudni, hogy ennyire vigyáznak Rátok!

És természetesen a kórházi csevegésen előtte-utána ott a helyem, ki nem hagynám!!! :)) (de addig is szívesen...)
sok puszi <3

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2010.01.18. 11:18:39

@Kingaa:
A Harry Potterben olvastam olyan boszorkányokról, akik annyira szerették a máglyahalált, hogy egymás után többször is muglikézre adták magukat, aztán szórtak magukra egy bűbájt, és a tűzből csak csiklandozást éreztek. Sikoltoztak, aztán elvarázsolták magukat a máglyáról, mikor már nagyok voltak a lángok, és újra muglikézre adták magukat, csak hogy megint kipróbálhassák a "máglyahalált"... :)))

@inehsorab:
A mobilnet laptoppal csodás ötlet, de se laptopom, se mobilnetem, így félek, ez nem jön össze. Írás lesz, de kézzel, naplóba. És ahogy elnézem a jelentkezők számát, akik látogatóba jönnének, nem fogok én unatkozni! :)))

@évi.:
Na igen, miért is ne lenne köze az anyjához? :DD Köszi a telefonszámküldést, esetleg én is megkaphatom Spagiét e-mailben? :)

@talemaunique:
Bizony, Tétényi! A részleteket megbeszéljük szerdán! ;-)
A Licsinek külön története van, hamarost megírom azt is itt! :))

@szuzsi:
A bátyuskája ebben a korban már 4 héttel volt nagyobb, mint ami szükséges lett volna, a kisasszony nagyjából megfelel a korának, úgyhogy azt remélem, hogy nem lesz olyan óriásbébi, mint Ákos volt. Anno egy egész fióknyi ruha ment volna egyből a dobozokba, mert alapból kicsik lettek volna Ákosra, hisz 60 centivel született... Most azért remélem, a newborn méret is játszani fog. :D
A látogatásnak örülök, levélben egyeztessünk telefonszámot, hogy tudjunk majd beszélni, merre találsz a kórházban! :)

szuzsi 2010.01.18. 11:29:56

@ArtmüllerÁgnes:
Nálunk a kislányomnál kb. 2 hónapig játszott a newborn méret, 2500 grammal született a drágám, ami lement 2300-ra, mire hazamentünk...Igazi kis béka volt, alig mertük megfürdetni :)
Na téged ez a veszély nem fenyeget, már most majdnem utolérte Lili Fannit :)

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2010.01.18. 12:28:28

@szuzsi: Na jó, "már most" 2 kiló Lili, ez igaz, de meddig marad bent? Ezt ugyi senki nem tudja pontosan... Szóval azért én nem számítok hatalmas kölökre (hisz egészen biztos nem marad bent 38. hétnél tovább).

szuzsi 2010.01.18. 13:01:12

@ArtmüllerÁgnes: egy hónap alatt még simán felszedhet 40-50 dkg-ot is... de ha nem, akkor (ahogy sokan mondják), majd megnő idekint.
Majd a mamája felhízlalja szépen :). A lényeg, hogy már most is biztonságban lenne, ha megszületne, ez nagyon megnyugtató.
süti beállítások módosítása