Ágnes NEWS

TITKOS hírlevél a hozzám legközelebbieknek... :)

Lili baba

Lilypie First Birthday tickers

7köznapi blogom

Utolsó kommentek

  • szuzsi: Gyönyörűűűűűűű! :)))) (2010.03.11. 12:21) Album
  • andibogar: Édes kis tündér lány :O Lili bogárka :) (2010.03.11. 10:46) Album
  • AnRea: Nagyon édessssssssss! :) Milyen kis nyugisnak látszik. Nem zavartatja magát semmitől:) Puszild meg... (2010.03.10. 20:51) Album
  • Magenta (törölt): Cukibogár. :) (tudom, nyálas kifejezés, de akkor is) Az én lányom olyan ronda volt, amikor megsz... (2010.03.10. 20:46) Album
  • Magenta (törölt): (fogadok, hogy ha beírom, megint kétszer fog megjelenni) BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, ÁGNES! :) (2010.03.10. 20:43) Ruhaügy
  • Utolsó 20

RSS

Köszönöm!

2010.03.05. 21:56 :: ArtmüllerÁgnes

Drágáim, Ti mind! 

Köszönöm a türelmet, köszönöm a rengeteg figyelmet, szeretetet, törődést, üzenetet, kedvességet, megértést és mindent, mindent, mindent! Nem tudok rá szavakat, hogy milyen sokat jelentettetek nekem az elmúlt hetekben, és hogy mennyire mardosott már a lelkifurdalás, amiért nem tudok géphez ülni, nem tudok hírt adni magunkról, miközben pontosan tudom, hogy mennyire várjátok (Heni mindig átadta az üzeneteket, neki külön is köszönöm még, hogy vállalta a közvetítést oda-vissza!). Ne haragudjatok rám, kérlek Benneteket!

Ilyen gyorsan még életemben nem írtam, remélem, nem akadnak össze az ujjaim. Az ájulás határán, alvás helyett szédültem most ide egy kicsit, hogy gyorsan bejelentkezzek. Szóval tömören a lényeg: 

MEGSZÜLETETT A KISLÁNYUNK, AKI EGY IGAZI KIS TÜNDÉR! :))) A várt kb. 48 centihez képest kissé meglepett minket, hogy 57 centivel jött világra, na de a jóból nem árt a sok, ugye! :) A kórházból tegnap délután szabadultunk, de miután elengedtek a reggeli vizitnél, a doktornő majdnem meggondolta magát délelőtt - ezzel szívrohamközeli állapotba sodorva engem -, de végül mégis sikerült lelépnünk abból a borzasztó zajból, idegbajból, rettenetből. Nem túlzás azt mondanom, hogy gyűlöltem már ott lenni.

Most végre itthon vagyunk ugyan, de bevallom, anyának lenni sokkal jobb és sokkal fárasztóbb is, mint képzeltem. Nem tudok betelni a kislányom látványával, az illatával, a finom kis pofijával, ami olyan, mintha két szem cseresznyét rejtegetne benne, az édes, hosszú ujjacskáival, a pici szájával, amivel olyan grimaszokat csinál, hogy állandóan vigyorgunk az apjával... Szegénykémet eléggé megviselte a születés tortúrája, így a szemecskéi bevéreztek picit, és persze megnyomódott a feje, az orrocskája is, de szerencsére már kezd kialakulni, hogy milyen is a mi kislányunk. A lökött apja állandóan azon sopánkodik, hogy sajnos rá hasonlít, nem rám, de szerintem az sem tragédia, sőt! :) De egyhetesen még közel nem megállapítható az ilyesmi (ráadásul majdnem annyian szavaznak arra, hogy rám hasonlít, mint az ellenkezőjére... hehe). Emellett viszont azt is be kell ismernem, hogy életemben ilyen fáradt még nem voltam, gyakorlatilag zombiként jövök-megyek még, de előbb vagy utóbb csak beáll az új rendszer a helyére, és akkor ez is jó irányba fog változni. :)

Fogok mesélni részleteket is Nektek, de most csak annyit akartam mondani, hogy itthon vagyunk, alakítjuk az új családunkat, az új rendet, az új életet, hármasban. Ha beálltunk valami rendszerbe, szerintem megint jobban lesz időm arra, hogy írjak, addig csak szeretném, ha tudnátok, hogy hálás vagyok mindenért Nektek, és hogy ügyesen izgultatok értünk, mert sikerült! Olyan boldogok vagyunk, mint még sosem, és szinte hihetetlen, hogy ezt egy ici-pici, falatnyi kis lányka okozza... Azt hiszem, egyelőre nem az a klasszikus szépség még, viszont ilyen édes pofikat nem vág a világon senki, és a mosolyától annyira meghatódunk mindig, hogy belesajdul a szívünk. Én még mindig el-elbőgöm magam boldogságomban, amikor elalszik a kezemben vagy a mellkasomon ez a csöpp kis ember, aki belőlünk lett, és mégis egy egészen egyedi, megismételhetetlen és önálló kis csoda. :) 

És persze tudom, hogy látni is szeretnétek, de bevallom, nem egyszerű róla képet csinálni, mert őmókussága utálja a vakut, viszont vaku nélkül nem lettek túl jók a képek róla. De azért egyet felteszek, ez a kórházból való szabadulásunk előtti órában készült. Szóval köszönünk mindnet, csók mindenkinek! 

Ágnes és Lili :)))

 

14 komment

Címkék: megjöttünk végre

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuzsi 2010.03.05. 23:38:16

Jaj de gyönyörű hölgy ez a Lili!!!! :))))) Annyira örülök, hogy végre otthon köszönthetünk Titeket, hogy el sem tudom mondani...
Osztozunk a boldogságodban, mert nagyon sokan vártuk már ezt a csoda hölgyeményt, de ezt tudod...
A zombiság az ilyen, de hamarosan beáll, ne aggódj, kialakul a napirendetek és akkor sokkal pihentetőbb lesz az életetek :)
Addig is élvezz ki minden ágyban töltött percet, bújjatok össze és szagolgasd a csodálatos babaillatot :)
Nagyon sok ölelés és <3

bty 2010.03.06. 00:00:40

Drága kis manó :)) Sikerült megint elhüppögnöm magam...
Jaj, de örülök, hogy otthon vagytok és minden rendben, most már ellazulok :D

Spagi 2010.03.06. 06:53:53

Tudtam én, hogy tegnap végre már hazaengednek benneteket:))))))
Ennek a tündéri Lilibabának annyi tiszteletbeli nagynénije és nagybácsija van, mint a világon senki másnak.:))))
Én is köszönöm Heninek, hogy végig hozta nekünk a híreket.
Ágnes szívem, használj ki minden percet, amit pihenéssel, alvással tölthetsz, no meg a Kisasszony csodálásával (hiszen ennél csodálatosabb dolog nincs is a világon, hallgatni a szuszogását, megcirógatni a pofiját, érezni a semmivel össze nem téveszthető babaillatát).
Vigyázzatok Magatokra, egymásra, puszi: Spagi

mahutani 2010.03.06. 07:28:06

Végre otthon! :))) Igen, kialakul a napirendetek, aztán mire megszokod, meg is változik, és ez így lesz, egy pár évig.:)))
Mégegyszer gratulálok, és jó bulizást kívánok életed legizgalmasabb, legfárasztóbb és legszebb kalandjában! :)))
Ölelölel: Ani

inehsorab 2010.03.06. 08:11:25

A kisasszony egyre szebb!

Azok a könnyek, amik Lilit nézve csordulnak végig az arcotokon, édes kis gyöngyök, a szeretet gyöngyei, a világ legtermészetesebb gyöngyei. Hidd el nekem: még sok-sok évig fogod az ilyen gyöngyöket "termelni", mert ANYA vagy. (Ez tapasztalat. Ugye lányok?)

Puszi, ölelés, cirógatás Lilinek.

Gemini Fox 2010.03.06. 08:35:34

Csodálatos kis csajszi :)))) Zombimama pihenj, gyönyörködj, pityogj (legalább kevesebbet kell pisilni), élvezz minden boldog pillanatot! :)) Mi még várhatunk kicsit :))

pazzo · http://pazzo.hu 2010.03.06. 09:40:14

Gyönyörű kislány!
Már annyira vártam ezt a bejegyzést.
Megint sikerült meghatódnom.

Sok boldogságot Nektek!

évi. 2010.03.06. 10:13:12

Na végre,hogy haza értetek:)))
Tündér ez a gyerek,nem csoda,hogy állandóan babusgatni akarod, ez a természetes:)
Ügyesek vagytok!!!:)))

Magenta (törölt) 2010.03.06. 14:13:41

Jaj de jó, végre! :)))

Nagy-nagy gratula nektek, jó egészséget főleg, meg sok alvást és kevés hasfájást.

Magenta (törölt) 2010.03.06. 14:14:50

Jaj de jó, végre! :)))

Nagy-nagy gratula nektek, jó egészséget, sok alvást, kevés hasfájást. :)

AnRea 2010.03.07. 08:56:24

Milyen nagy baba, alig fér bele az ágyikóba:)))
Nagyon édes, már vagy 20-szor megnézegettem. Nekem úgy tűnik Rád hasonlít Ágnes, de ez csak azért lehet, mert Péteredet még nem is láttam:)

andibogar 2010.03.07. 18:28:31

Drága Ágnes!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy már itthon is lehettek :) Olyan szép Lili, hogy csak nézem-nézem :O
Pihenjetek sokat, töltődjetek fel energiával és ha már sétáltok is feltétlenül gyertek majd be :)
Sok puszi nektek!
Andrea

Kinga, (törölt) 2010.03.07. 23:57:02

:)

Szia Te zombi! :) Ha Te beállsz valami rendszerbe, az igen érdekes lesz. Bár mivel Lili engem Péteredre emlékeztet, talán még tényleg sikerül rendre szoktatnia Téged. :) Türelmes vagyok és kivárom a fejlemények krónikáját. puszi-ölelés, a 13. boszorkány

gsaci 2010.03.08. 10:38:38

Gyönyörű! Olyan, amilyennek lennie kell egy picibabának! ;)
Sok erőt kívánok a "rendalakításhoz"!!!
És tényleg szívből örülök, h valóra vált az álmod/álmotok!!!
Puszi, S.
süti beállítások módosítása