Ágnes NEWS

TITKOS hírlevél a hozzám legközelebbieknek... :)

Lili baba

Lilypie First Birthday tickers

7köznapi blogom

Utolsó kommentek

  • szuzsi: Gyönyörűűűűűűű! :)))) (2010.03.11. 12:21) Album
  • andibogar: Édes kis tündér lány :O Lili bogárka :) (2010.03.11. 10:46) Album
  • AnRea: Nagyon édessssssssss! :) Milyen kis nyugisnak látszik. Nem zavartatja magát semmitől:) Puszild meg... (2010.03.10. 20:51) Album
  • Magenta (törölt): Cukibogár. :) (tudom, nyálas kifejezés, de akkor is) Az én lányom olyan ronda volt, amikor megsz... (2010.03.10. 20:46) Album
  • Magenta (törölt): (fogadok, hogy ha beírom, megint kétszer fog megjelenni) BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, ÁGNES! :) (2010.03.10. 20:43) Ruhaügy
  • Utolsó 20

RSS

Meglepetés

2010.02.08. 22:06 :: ArtmüllerÁgnes

Azon keveseknek, akik még nem fáradtak bele teljesen a gyerekvárásomba, elmesélem, mi volt ma ultrahangon. :)

Ma beírtam a kézzel írt naplómba, hogy Lili buksiját látom többször is nekilendülni, megy lefelé, aztán visszajön. Azt is odaírtam, hogy kíváncsi leszek, végül sikerül-e befordulnia a helyére, mert láthatóan most nagyon próbálkozik a kis drága. Az ultrahangra vittük a megkezdett CD lemezt, hogy hátha most többet mutat magából a kisasszony, de bevallom, egyikünk se számított már ilyesmire, már szinte megszoktuk, hogy Lili nem mutatja magát és kész...

Először a keringését néztük, szerencsére minden rendben volt vele. És mindjárt meglepetés is ért, mert bizony a buksija célba ért! Befordult ez a kis nyulacska, úgyhogy most már legalább ezen nem kell izgulnom. Nem mondom, nem kapkodta el... Na de végső soron hová igyekezett volna, nem igaz? :) Gondoltuk, ha már végre befordult, akkor talán megnézhetjük a pofiját, de természetesen nem jött össze, mert Bakó Lili Anna nem az a fajta nő, aki csak úgy hagyja magát nézegetni. Fogta a kis pofiját, és belefúrta a méhlepénybe... Úgy látszik, minden erejével próbálja türelmetlen anyját valami kis türelemre tanítani, és ha jobban belegondolok, sikerrel, hisz most is csak azt tudtam mondani: nem baj, hogy nem mutatja magát, a lényeg, hogy jól van.

A dokimmal megbeszéltem, hogy a zűrös hétfő reggel helyett a nyugisabb vasárnap estét választjuk a becuccoláshoz. Ha Lili kihúzza odabent február 26-ig, akkor több, mint két hétig a kórházban dekkolok, úgyhogy aki jönne látogatni szülés előtt, ne fogja vissza magát, időm, mint a tenger! :) (A szülés után már nem lehet látogatni.) Most épp az egyetlen nőgyógyászati egyágyas szobáért harcolok, mert úgy érzem, nem lenne jó ötlet összefektetni engem egy másik kismamával. Mert ugye mit csinál két nő, ha unatkozik: beszélgetnek. És úgy érzem, nem szeretném egyetlen kismamának se elmesélni, hogy miért várok odabent a szülésre, illetve hogy miért is lesz (esetleg) császárom. Egyszerűen nem fair ráhozni a frászt egy szülés előtt álló anyukára, hazudni viszont nem tudok. A legjobb tehát, ha elszeparálom magam tőlük, és kész. :) 

Vasárnapig még jó sok teendőm van azért, hogy kellőképpen felkészüljek az unalmas kórházi létre: például kénytelen leszek elmenni gyantáztatni, mert ma hiába próbáltam egyedül, ehhez az attrakcióhoz már kevés vagyok, nem érem el magam; aztán be kell szereznem egy nagyon izgalmas, nagyon hosszú könyvet, amit nem unok meg, és nem ér véget túl hamar sem; vennem kell keresztrejtvényeket is, az viszonylag jól leköt egy ideig; fel kell töltenem a telefonomra egy csomó zenét, mert nagyon fogom utálni, ha ott jut eszembe, hogy én most jaj, de hallgatnék egy számot, ami nincs feltöltve a memóriakártyára... Ilyen, és ehhez hasonló marhaságokkal el is röppen ez a pár nap, legalább addig se idegelem magam hülyeségeken. :))

 

13 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kipy 2010.02.09. 00:04:29

Ágneskám! A telefonod utáni boldogságtól. hogy Licsi baba befordult, izgatottságomban nem tudok aludni, és
csak Rátok gondolok..

A jövő héten, ha már bent lesztek, amikor csak tudok, megyek hozzátok.

Febr. 18. csütörtök, amikor biztosan nem tudok menni,mert akkor egy csomó emberrel már lebeszélt az időpont, B a n á n..
stb,de addig naponta egyeztetünk, hogy mikor megyek..(amíg kell, sokszor, kevésszer, ADDIG..) és viszek Nektek mamakaját, amit kérsz KIcsim.

Na addig még mindent pontosítunk, jó?

hokuszpook 2010.02.09. 00:04:35

Nahat Agikam,enmar beraktama pezsgota fagyasztoba!!!:-))

Kipy 2010.02.09. 00:30:17

@hokuszpook: Remek, klassz vagy! Remélem mielőbb elő kell szedned a koccintáshoz, mert ÜNNEPELNÜNK KELL LILI BABÁT, ÉS ÁGNESKÁT IS, IGAZ? Üdv. addig is.

hokuszpook 2010.02.09. 00:41:34

@Kipy: Kedves Kipy.Eloszedjuk nem kerdes,es unneplunk!Unnepeljuk egy csodalatos kis joveveny vilagrajottet,es egy klassz csaj ujjaszuleteset,Anyakent Emberkent,Nokent!En erre fogok koccintani,aki tarsul majd mellem!:-))

inehsorab 2010.02.09. 08:29:37

Lili baba nagyon jó kislány, látod? Tudta, hogy anyukája megnyugodna attól, ha ő fejjel a kijárat felé, célegyenesbe helyezné magát, és szót fogadott. Az meg, hogy nem mutatta magát meg, csak csajos szégyenlősség.

Örülök, hogy tényleg minden rendben. Én kitartóan figyelem itt az eseményeket, és állandó telefonügyeletet tartok.

Valószínűleg én nem tudok hozzád bemenni a kórházba, de ha gondolod és szabad, akkor felhívnálak. Sőt, ha a telefonodon használod a wap-ot, akkor még msn-ezni is tudnánk. De a telefon azért sokkal egyszerűbb.

Hókuszpók! A pezsgős koccintásra jelentkezem. Nagyon szépen fogalmaztál az ünneplésről. Én sem tudtam volna szebben. Együtt várunk, aztán együtt örülünk. (Csak szét ne robbanjon idő előtt a pezsgő a fagyasztóban!)

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2010.02.09. 10:24:56

Jó reggelt, drágáim! Köszönöm, hogy velem vagytok, akár lélekben, akár valóságban, akár telefonon! :)))

Egyébként a WAPot nem használom a telefonomon, mert horror ára van, és kb. 5 perc alatt szívná le a teljes kártyaegyenlegemet, úgyhogy inkább maradjon a telefon, Heni! Reggel 8-9 között van általában vizit, azt még nem tudom, hánykor lesz a két CTG vizsgálat naponta, de szerintem olyan 11 és délután 5 között nagyon ráérek majd. :)

Hókuszpókom, jelentem, meghatottál! Köszönöm szépen! :) Cupp.

inehsorab 2010.02.09. 10:38:30

@ArtmüllerÁgnes: Értem. Akkor majd 11 és 5 között jelentkezem. Na, de addig még van pár nap itt, gépközelben.

szuzsi 2010.02.09. 11:12:36

Dehogy tűntünk el és untuk meg a babavárásodat, sőt!!!!! (csak sajnos közben a kicsikém belázasodott :()
De a léyneg, hogy nagyon-nagyon örülök a jó híreknek és hogy már most ilyen szófogadó ez a kislány :D
Én mindenképpen be szeretnék menni Hozzátok, egyeztetünk majd telefonon és szállítom is, amit szemed-szád kíván :)

Magenta (törölt) 2010.02.09. 14:46:55

Remélem, sikerül kifognod az egyágyast. Nem a másik kismama miatt, hanem miattad. Magamból kiindulva. :)

Amniocentézisnél fogtam ki egy olyan csajt szobatársnak, hogy még soha nem éreztem annyira hosszúnak három együtt töltött órát. Valami elképesztő mennyiséget bírt beszélni.

ArtmüllerÁgnes · http://artmuller.hu 2010.02.09. 16:41:43

@Magenta:
Ma Péter írt egy sms-t, hogy elintézte. Remélem, vasárnap este is úgy lesz még. :)

andibogar 2010.02.09. 16:59:29

Szió!

Akkor már vasárnaptól bent leszel a kórházban? Még két hét lehet hátra? CSak, tudd, hogy gondolunk rád-rátok és mennek a drukkok :O
Puszi

évi. 2010.02.11. 14:35:06

Ez jó hír,akárhonnan is nézem:)
süti beállítások módosítása